Connect

Anneke Sips | Amsterdam | 06-18786883 | sipsanneke@gmail.com|

KvK-number: 51190613

Yoga therapy | Prenatal yoga | Vinyasa Yoga | Social Psychiatric treatment | lectures | Consultation | Coaching
Love & Connect

Advertisements

3 comments

 1. Hallo Anneke,
  Ik zag je artikel in PGGM. Erg interessant om Yoga, geestelijk werk, te implementeren in de gezondheidszorg. Wellicht is het de bedoeling dat je je eigen pad hierin moet ontwikkelen. Maar toch wilde ik je onderstaande laten weten. Misschien jou al bekend.
  De guru van mijn yoga leraar is Shyamji Batnagar afkomstig uit India en al heel lang woonachtig in Amerika. Shyamji is al sinds de jaren ’80 bezig het implementeren van yoga in de geestelijke gezondheidszorg. En hij heeft al vele met succes behandeld. Het heeft volgens hem alles te maken met de chakra’s en de micro chakra’s daarin die open of dicht staan. Dit beïnvloed ons gedrag. Samen met de Apaana Prana (uitscheidende energie) die veel te hoog zit. Hoort thuis in de eerste chakra en zit bij de meeste mensen standaard bovenin de derde of vierde chakra. Hoe hoger hoe deze energie zit hoe slechter wij eraan toe zijn. Shyamji heeft een heel systeem ontdekt en in kaart gebracht. Hij heeft hier ook een boek over geschreven. Kortom, erg interessant. In het weekend van 27 en 28 oktober is hij weer in Nederland en geeft een tweedaagse workshop. Hierin is ook ruimte voor kritische vragen.
  Mocht je het interessant vinden, meer informatie hierover vind je op de website van mijn yogaleraar John de Wit, http://www.dagenraad.nl/?p=pagina&id=13. De website van Shyamji Batnagar is http://www.innertuning.com/.

  Ik hoop dat je er wat aan hebt. De innertuning website is in ieder geval al leuk om te bezoeken.

  Met vriendelijke groet,
  Werner van der Loo

 2. Hallo Anneie,

  Vorig jaar ben ik mijn training voor Yoga teacher in India gestart. Ik ben werkzaam in de GGZ als SPV en zou graag met je in contact komen

 3. Beste Anneke, wat fijn dat ik je gevonden heb! Na een half mensenleven in de reguliere GGZ (nu heb ik een eigen praktijkje ) en nu enkele jaren via Ayurveda, een student van Yoga en Tantra, hoop ik je gauw te ontmoeten. Heb me ingeschreven voor de dagen in mei, Kan helaas niet alle dagen, wegens verplichtingen elders. lieve groet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s